Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.
Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet ir dėl galimo poveikio svorio metimui. Tinkamai praturtinta, ji gali veikti...
Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano, kad tai nereikalinga, kiti perspėja apie galimus kartumu pasižyminčius junginius žievelėje....
Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane nustebino. Olegas, patyręs šefas, pas kurį mokiausi, prieš kepimą visada pripildavo...
Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus gali valgyti žmonės, netoleruojantys laktozės. Antra, jie yra labai draugiški biudžetui....
Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo. Visgi, prekybos centrų lentynose matome platų jos asortimentą, besiskiriantį riebumu. Kyla...
Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei panaudosite keletą paprastų triukų. Tam užtenka kelių minučių Ridikėliai yra viena...
Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą ar net apdegusį patiekalą? Reikalas tas, kad tikro šašlyko kepimas –...
Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs stovite šalia jų ir barbenate pirštais į žievę ir bandydami atspėti,...
Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas menas, reikalaujantis ne tik teisingai parinkti mėsą bei marinatą, bet ir...