10 kartų skaniau nei kotletai: iš saujos maltos mėsos pasigaminkite prabangų mėsos pyragą

1 min. skaitymo

Vietoj įprastų kotletų pabandykite pasigaminti šį gardų mėsos pyragą. Jis nustebins jus savo skoniu ir paprastu paruošimu. Špinatai suteiks pyragui naudos sveikatai, o varškė – maistingumo. Šį nuostabų patiekalą pagaminsite vos iš saujos maltos mėsos.

Reikės:

  • 200-300 g maltos mėsos;
  • 4 kiaušiniai;
  • 1 svogūnas;
  • didelė sauja špinatų;
  • mocarelos sūris pagal skonį;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sūrį supjaustykite griežinėliais.
  2. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kiaušinį, svogūną ir špinatus. Įberkite druskos ir pipirų.
  3. Į kepimo indą sudėkite pusę maltos mėsos ir išlyginkite. Ant viršaus užberkite sūrio, tada likusią maltą mėsą.
  4. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-35 minutes. Likus 10 minučių iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus