Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ar blynams reikia sijoti miltus?
Maistas / Gėrimai

Ar blynams reikia sijoti miltus?

Miltų sijojimas
Dalintis

Daugelyje blynų receptų minima, kad reikia persijoti miltus, tačiau daugelis to nedaro. Iš tiesų, dabar parduotuvių lentynose daugiausia yra aukščiausios rūšies miltų be priemaišų ir šiukšlių. Jei nėra prasmės sijoti miltus, tai kam gaišti laiką plaunant daugiau indų? Tačiau patyrę virėjai ir kulinarai tikina, kad prieš gaminant blynus, miltus vis tiek reikėtų persijoti.

Kam sijoti miltus?

Dėl šio proceso produktas prisotinamas deguonimi. Todėl miltai įgauna pakankamai minkštumo, purumo ir švelnumo. Jei į blynų tešlą įbersite persijotų miltų, blynai gausis minkšti ir purūs.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tobula ledinė kava

Ledinės kavos receptas kaip iš geriausios kavinės: vienas ingredientas daro ją tobulą

Kaip pasigaminti gerą ledinę kavą? Vien ledo ir pieno nepakanka, kad pasiektumėte...

Morkų salotos

Jei turite dvi morkas, pasigaminkite šias greitas salotas – jos puikios tiek kasdienai, tiek šventėms

Pagrindiniai šių salotų ingredientai – morkos ir kiaušiniai. Morkos suteikia natūralaus saldumo...

Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...