Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ar kepant blynus būtinai reikia augalinio aliejaus? Prisiminkite tai prieš kepant šiuos gardumynus
Maistas / Gėrimai

Ar kepant blynus būtinai reikia augalinio aliejaus? Prisiminkite tai prieš kepant šiuos gardumynus

Geriausia blynų tešla
Dalintis

Kiekvienas kepėjas nori, kad blynai išeitų ploni. O tam reikia ypatingų įgūdžių ir nuovokos. Taip pat nereikėtų pamiršti kai kurių taisyklių. Jei norite prikepti visą kalną skanių blynų, bet kad aliejus nebėgtų per smakrą, reikia prisiminti vieną labai svarbią taisyklę – nereikia pilti aliejaus į blynų tešlą.

Vietoj to prieš kepant pirmąjį blyną silikoniniu šepetėliu paprasčiausiai patepkite keptuvę labai plonu aliejaus sluoksniu. Jeigu šepetėlio po ranka neturite, tiks ir paprasta nevirta bulvė.

Nors ši gudrybė skamba gana keistai, šviežia bulvė pakeis silikoninį šepetėlį.

Paimkite paprastą bulvę, perpjaukite ją per pusę, į dubenį įpilkite nedidelį kiekį aliejaus ir atsargiai pamerkite daržovę į produktą. Tada juo patepkite keptuvę. Vietoj bulvės galite naudoti ir svogūną.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...