Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Aštrūs kopūstai pagal močiutės receptą – skanus užkandis
Maistas / Gėrimai

Aštrūs kopūstai pagal močiutės receptą – skanus užkandis

Aštrių kopūstų gaminimas
Dalintis

Siūlome pasigaminti gardų baltųjų kopūstų užkandį. Užkandis gaminamas iš paprasčiausių ingredientų, labai paprastai ir greitai.

Sudedamosios dalys:

  • 2 kopūstų galvų;
  • 500 g raudonosios paprikos;
  • 5-6 aštriosios paprikos;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 1 ryšulėlis petražolių;
  • 2 pomidorai;
  • 4 šaukštai druskos;
  • 1,5 šaukšto cukraus;
  • 2 citrinos;
  • 1 šaukštas raudonųjų aštriųjų pipirų miltelių;
  • 1 stiklinė acto.

Paruošimas:

  1. Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais ir įtrinkite druska. Į kopūstus suberkite cukrų ir dviejų citrinų sultis ir gerai išmaišykite. Indą su kopūstais uždenkite maistine plėvele ir palikite kambario temperatūroje per naktį.
  2. Paruoškite likusias daržoves susmulkindami jas virtuviniu kombainu. Į daržovių masę įmaišykite raudonąją aštriąją papriką ir actą.
  3. Sumaišykite kopūstus su daržovėmis.
  4. Kopūstais pripildykite stiklainius. Gerai viską sutankinkite. Užpilkite daržovių sultimis ir sandariai uždarykite dangteliais.
  5. Raugintus kopūstus galima laikyti 3 savaites.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tobula ledinė kava

Ledinės kavos receptas kaip iš geriausios kavinės: vienas ingredientas daro ją tobulą

Kaip pasigaminti gerą ledinę kavą? Vien ledo ir pieno nepakanka, kad pasiektumėte...

Morkų salotos

Jei turite dvi morkas, pasigaminkite šias greitas salotas – jos puikios tiek kasdienai, tiek šventėms

Pagrindiniai šių salotų ingredientai – morkos ir kiaušiniai. Morkos suteikia natūralaus saldumo...

Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...