Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Auksinių, kvapnių ir traškių blynų paslaptis: viskas priklauso nuo vieno ingrediento
Maistas / Gėrimai

Auksinių, kvapnių ir traškių blynų paslaptis: viskas priklauso nuo vieno ingrediento

Blynai su sūriu ir varške
Dalintis

Labai vertingas patarimas, jeigu norite pagaminti skanius, gražiai atrodančius blynus. Ne kiekviena šeimininkė moka iškepti tokius lietinius. Dažnai susiduriama su tokiais sunkumais: blynai iškepa netolygiai, subyra tiesiai keptuvėje arba ištyžta. Tačiau teisingai panaudojus vieną svarbų ingredientą patiekalas visada išeis tobulas.

APIE KOKĮ INGREDIENTĄ KALBAMA?

Vienas iš svarbių blynų komponentų yra cukrus. Daugelis šeimininkių nenori šio produkto dėti į blynų pagrindą.

Su cukrumi persistengti tikrai negalima. Tačiau visiškai atsisakyti cukraus naudojimo taip pat neverta: be šio komponento blynai neįgis rausvos spalvos.

Ruošiant blynus reikia laikytis paprastos taisyklės: į vieną litrą tešlos reikia įdėti vieną šaukštą cukraus – nei daugiau, nei mažiau. Tokiu atveju patiekalas bus tobulas: skanus, auksinis, traškus ir nesudegęs.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...