Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Cinamoniniai blynai – blynų receptas, kuris pakerėjo visus
Maistas / Gėrimai

Cinamoniniai blynai – blynų receptas, kuris pakerėjo visus

Cinamoniniai blynai
Dalintis

Standartiniai blynų receptai tapo nebeįdomūs? Metas išbandyti kažką naujo. Papasakosime, kaip pasigaminti cinamoninių blynų, kad nustebintumėte savo svečius ir artimuosius.

Blynams gaminti reikės:

  • 2 kiaušinių;
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus;
  • 1,5 puodelio pieno;
  • 12 valgomųjų šaukštų miltų;
  • 3 valgomųjų šaukštų augalinio aliejaus;
  • 0,5 puodelio verdančio vandens;
  • sviesto;
  • cinamono.

Kremui pagaminti reikės:

  • varškės – 2 valg. šaukštai;
  • grietinėlės – 60 ml;
  • cukraus.

 

Kaip gaminti:

  1. Blynus reikėtų iškepti paprastai. Tešlai paruošti sumaišykite visus ingredientus išskyrus sviestą ir cinamoną. Tada iškepkite standartinius lietinius.
  2. Paruoštus blynus reikia patepti sviestu ir apibarstyti cinamono ir cukraus mišiniu, tada suvynioti, sudėti į skardą ir kepti orkaitėje apie 7 minutes, kad cukrus ištirptų.
  3. Kol blynai kepa orkaitėje, galima pasigaminti kremą. Tam sumaišykite varškę, grietinėlę ir cukrų.
  4. Kai blyneliai bus paruošti, juos galima aptepti kremu, apibarstyti cinamonu ir patiekti.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...