Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Du ingredientai kepimo metu ir bulvės taps auksinės spalvos bei dar kvapnesnės

1 min. skaitymo

Daugelis žmonių yra įpratę tiesiog virti bulves vandenyje ir įberti druskos, tačiau patyrę virėjai elgiasi kitaip. Norėdami patiekalui suteikti ypatingo skonio, jie į keptuvę prideda papildomų ingredientų ir taip pažįstamą patiekalą paverčia kulinariniu šedevru.

Virtuvės šefai pasidalijo paslaptimis, kaip virtas bulves padaryti skanesnes ir aromatingesnes. Neįprasti priedai suteikia šakniavaisinei daržovei naują tekstūrą ir sodrumą.

Kad bulvės įgautų gražią geltoną spalvą, virimo metu į vandenį įberkite ciberžolės.

Į vandenį taip pat galite įberti česnako, kad būtų gardesnis skonis. Ir nors ciberžolę geriau dėti virimo pabaigoje, maždaug po dešimties minučių, česnaką įdėkite iš karto kaip tik įdedate bulves.

Dar vienas patarimas: kad bulvės greičiau išvirtų, į verdantį vandenį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Jis vandens paviršiuje sukuria plėvelę, kuri padeda išlaikyti šilumą ir pagreitina virimo procesą.

Be to, aliejus suteiks bulvėms minkštesnę tekstūrą ir šiek tiek blizgesio. Tiesiog įpilkite 1-2 arbatinius šaukštelius į keptuvę. Tai paprastas būdas, kuris ne tik sutaupo laiko, bet ir pagerina patiekalo skonį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus