Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Garsus virtuvės šefas atskleidė visas paslaptis, kaip pasigaminti tobulą kepsnį namuose
Maistas / Gėrimai

Garsus virtuvės šefas atskleidė visas paslaptis, kaip pasigaminti tobulą kepsnį namuose

Stulbinantis kepsnys
Dalintis

Garsus virtuvės šefas Gordon Ramsay papasakojo, ką reikia daryti, kad mėgautumėtės stulbinamai geru kepsniu. Apie tai parašė Express.co.uk.

Pasak jo, kepsnį iš šaldytuvo verta išimti likus 20 minučių iki kepimo.  Pagardinkite kepsnį druska ir stambiaisiais pipirais. Įtrinkite prieskonius į mėsą.

Kai keptuvė įkais, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pasūdykite. Alyvuogių aliejaus reikia, kad kepsnys nesudegtų.

Atsargiai apverskite kepsnį žnyplėmis. Norėdami išgauti „tikrai gerą skonį”, įdėkite kelias skilteles nelupto, susmulkinto česnako. Taip pat įdėkite kelias čiobrelių šakeles, kad gautumėte papildomo skonio.

Būtinai apverskite kepsnius kas minutę, kad kiekviena pusė tolygiai apskrustų. Įpilkite šiek tiek aliejaus. Kol kepsnys dar kepa keptuvėje, supjaustykite kelis gabalėlius sviesto ir įmeskite į keptuvę.

Pakreipkite keptuvę ir aptepkite kepsnį sultimis, aliejumi, čiobreliais ir česnakais. Žnyplėmis paimkite česnaką ir įtrinkite juo kepsnį. Išjunkite dujas ir nuimkite kepsnį nuo ugnies. Padėkite jį ant medinės lentelės ir palikite.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...