Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką daryti, jei malta mėsa yra per skysta: kotletų ir koldūnų išgelbėjimas

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Kartais nusprendę šeimą pamaitinti naminiais kotletais ar koldūnais, nusiviliama, nes mėsos įdaras gaunasi per skystas. Nenusiminkite – problemą galima lengvai išspręsti pasinaudojus šiame straipsnyje pateiktais patarimais.

MALTOS MĖSOS KUKULIAI

Nesvarbu, kokius kotletus ruošiatės gaminti – iš maltos mėsos, vištienos ar net žuvies, – manų kruopos padės pasiekti, kad kotletų masė būtų vientisesnė.

Į ingredientus įberkite nedidelį kiekį manų kruopų, gerai išmaišykite maltą mėsą ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Per tą laiką manų kruopos sugers skysčio perteklių ir išbrinks, o malta mėsa sutirštės, todėl ją galėsite drąsiai naudoti kepimui.

MALTA MĖSA KOLDŪNAMS

Jei vakarienei planuojate valgyti koldūnus, geriau į maltą mėsą manų kruopų nedėti. Vietoj to į įdarą įdėkite virtų bulvių, sutarkuotų smulkia tarka.

Rezultatas – tvarkingi ir, svarbiausia, skanūs koldūnai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus