Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ką daryti, jei malta mėsa yra per skysta: kotletų ir koldūnų išgelbėjimas
Maistas / GėrimaiPatarimai

Ką daryti, jei malta mėsa yra per skysta: kotletų ir koldūnų išgelbėjimas

Jei malta mėsa yra per skysta
Dalintis

Kartais nusprendę šeimą pamaitinti naminiais kotletais ar koldūnais, nusiviliama, nes mėsos įdaras gaunasi per skystas. Nenusiminkite – problemą galima lengvai išspręsti pasinaudojus šiame straipsnyje pateiktais patarimais.

MALTOS MĖSOS KUKULIAI

Nesvarbu, kokius kotletus ruošiatės gaminti – iš maltos mėsos, vištienos ar net žuvies, – manų kruopos padės pasiekti, kad kotletų masė būtų vientisesnė.

Į ingredientus įberkite nedidelį kiekį manų kruopų, gerai išmaišykite maltą mėsą ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Per tą laiką manų kruopos sugers skysčio perteklių ir išbrinks, o malta mėsa sutirštės, todėl ją galėsite drąsiai naudoti kepimui.

MALTA MĖSA KOLDŪNAMS

Jei vakarienei planuojate valgyti koldūnus, geriau į maltą mėsą manų kruopų nedėti. Vietoj to į įdarą įdėkite virtų bulvių, sutarkuotų smulkia tarka.

Rezultatas – tvarkingi ir, svarbiausia, skanūs koldūnai.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Pjaustymo lentelės plovimas

Neplaukite pjaustymo lentelės plovikliais. Šių dviejų natūralių ingredientų pakanka

Pjaustymo lentelė – neabejotinai vienas dažniausiai virtuvėje naudojamų daiktų, tačiau jos priežiūrai...