Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ką dėti į keptas bulves, kad pagerėtų jų skonis ir spalva?
Maistas / Gėrimai

Ką dėti į keptas bulves, kad pagerėtų jų skonis ir spalva?

Gardžiai iškeptos bulvės
Dalintis

Patyrę virtuvės šefai visada turi veiksmingų metodų, kurie padės paruošti net ir gerai pažįstamą pagrindinį patiekalą taip, kad net gurmanai susižavės. Įdomu tai, kad ne visada kalbama apie kokius nors retus ar brangius ingredientus. Pavyzdžiui, kaip pagerinti keptų bulvių skonį?

Geras augalinis aliejus

Jei jūsų augalinis aliejus bus nemalonaus skonio, patiekalas bus sugadintas: bulvės yra jautrios bet kokiems kitiems skoniams ir aromatams. Norėdami pagerinti bulvių skonį, į augalinį aliejų galite įdėti sviesto. Kiaulės taukai taip pat yra puiki išeitis.

Ciberžolė

Jei mėgstate aukso spalvos keptas bulves, ciberžolė padės pasiekti norimą rezultatą be jokių nereikalingų sunkumų.

Ciberžolė taip pat pasižymi gera sudėtimi, dėl kurios patiekalas gali tapti daug sveikesnis.

Rūkyta paprika

Šis variantas idealiai tinka gurmanams, mėgstantiems įdomius sprendimus ir neįprastus derinius. Keptų bulvių skonis puikiai derės su rūkyta paprika. Lengvas dūmo skonis patiekalui bus tik į naudą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...