Ryžiai yra puikus garnyro pasirinkimas, be to ryžius lengva paruošti. Jei norite, kad patiekalas būtų skanesnis ir įdomesnis, turėtumėte atkreipti dėmesį į keletą kulinarinių gudrybių.
Patyrę virtuvės šefai pažymi, kad ryžius pirmiausia reikėtų šiek tiek pakepinti sausoje keptuvėje. Procedūra turėtų užtrukti ne ilgiau kaip minutę. Tada į puodą galima dėti ryžius. Geriausia šį garnyrą gaminti su vištienos arba daržovių sultiniu.
Ryžius taip pat galite ruošti originalesniu būdu. Tam į verdantį vandenį kelioms minutėms įdėkite arbatos maišelį. Verta paminėti, kad dėl šio būdo patiekalas tampa sveikesnis.
Be to, kai kurios šeimininkės pastebi, kad verdant ryžius į keptuvę galima įpilti šiek tiek acto. Tokiu atveju garnyras bus trapus ir baltas. Šio ingrediento galite įpilti jau išvirus ryžiams.
Parašyti komentarą