Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ką dėti į omletą, kad jis taptų dar skanesnis: 5 priedai
Maistas / Gėrimai

Ką dėti į omletą, kad jis taptų dar skanesnis: 5 priedai

Skanus omletas pusryčiams
Dalintis

Omletą galima vadinti universaliais pusryčiais, kuriuos galima paruošti per kelias minutes. Tačiau kaip jį padaryti tikrai skanų ir sveiką? Yra 5 ingredientai, kuriuos galite drąsiai dėti, nes jie pagerina skonį ir padaro omletą išskirtinį.

Avokadų

Avokadas yra universalus salotų ir skrebučių ingredientas. Prieš dedant jį į omletą, reikia jį sumalti iki vientisos masės. Rezultatas – labai neįprastas skonis ir aromatas.

Imbieras

Imbieras omletui suteikia ne tik prieskonio, bet ir įdomaus skonio. Smulkiai supjaustytas arba susmulkintas imbieras suteiks patiekalui gaivumo ir aromato.

Feta

Feta yra dar vienas ingredientas, kuris paprastą omletą gali paversti gardžiu Viduržemio jūros regiono patiekalu. Jos sūrus skonis ir kreminė tekstūra suteiks omletui nepakartojamą skonį.

Špinatai

Špinatai ne tik praturtins omletą vitaminais ir mineralais, bet ir suteiks jam gaivaus skonio. Šį priedą galima vadinti universaliu, tačiau verta prisiminti, kad špinatų turėtų būti nedaug.

Ciberžolė

Ciberžolė ne tik suteikia omletui ryškią auksinę spalvą, bet ir praturtina jį antioksidantais bei priešuždegiminėmis savybėmis. Tiesiog plakant kiaušinius įberkite šiek tiek ciberžolės.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...