Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kada į sriubą dėti grikių?
Maistas / Gėrimai

Kada į sriubą dėti grikių?

Grikių kruopos sriubai
Dalintis

Grikiai tinka ne tik košei, bet ir sriubai gaminti. Sriubą su grikių kruopomis gana lengva paruošti. Ją gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos.

Grikių panaudojimas sriubai

Tačiau turėtumėte atsižvelgti į grikių virimo ypatumus. Daugelis šeimininkių ginčijasi, kada tiksliai mesti grikius į keptuvę. Pirmiausia grikius suberkite į sietelį ir nuplaukite tekančiu vėsiu vandeniu. Po to leiskite skysčiui gerai nutekėti, tada grikius sudėkite į sausą keptuvę be aliejaus.

Kitas žingsnis – kepkite grikius apie penkias minutes. Kepimo metu juos maišykite.

Ši paprasta procedūra padeda grikiams geriau atskleisti savo skonį.

Tik tada, kai į paruoštą sultinį bus sudėti visi kiti ingredientai, į jį reikėtų sudėti grikius. Tada sriubą reikia virti apie 10-15 minučių. Prieš patiekdami grikių sriubą, leiskite jai kelias minutes pastovėti.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...