Citrinų sultys yra populiarus ingredientas gaminant maistą. Atrodytų, kad nėra nieko paprasčiau, kaip perpjauti ją per pusę ir išspausti sultis, tačiau paprastai dalis rūgštaus skysčio vis tiek lieka citrusinio vaisiaus viduje. Galbūt su šia problema nesusiduria tik tie, kurie turi sulčiaspaudę. Ką daryti, jei tokios neturite?
Ekspertų teigimu, yra gudrybė, kuri padės išspausti visas sultis iš citrinos ir kartu išlaikyti švarias rankas. Ekspertai pataria naudoti kulinarines žnyples. Užspauskite jose pusę citrusinio vaisiaus minkštimu žemyn ir stipriai paspauskite. Patyrę virėjai tvirtina, kad šis metodas tikrai leis visiškai „nusausinti“ vaisių.
Kad metodas veiktų 100 %, ekspertai pataria paruošti citriną sulčių išspaudimui. Padėkite citriną ant stalo ir prispauskite delnu. Tada spausdami šiek tiek ją paridenkite pirmyn ir atgal. Taip pat padės mikrobangų krosnelė, įdėkite citriną į ją ir pašildykite 15-20 sekundžių.
Parašyti komentarą