Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip kepti kepenėlių blynelius arba kotletukus keptuvėje?

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Dažniausiai kepenėlės ruošiamos kepimo būdu, nes šis maisto ruošimo būdas padeda maksimaliai atskleisti produkto skonį. Šį kartą pasigaminkime kepenėlių blynelius arba kotletukus.

Reikiamų ingredientų sąrašas:

  • pusės kilogramo vištienos kepenelių;
  • didelio svogūno;
  • du vidutinio dydžio kiaušiniai;
  • 3 dideli šaukštai manų kruopų;
  • šoninės;
  • prieskoniai pagal skonį ir reikiamas druskos kiekis.

Kepimo būdas:

  1. Paimkite vištienos kepenėles ir gerai jas nuplaukite. Po to popieriniu rankšluosčiu pašalinkite drėgmės perteklių. Sudėkite į trintuvą ir sumalkite.
  2. Tada nulupkite svogūną ir sutrinkite jį. Svogūną sumaišykite su kepenėlėmis.
  3. Taip pat reikėtų supjaustyti gabalėlį šoninės ir sudėti į maltas kepenėles. Tada įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Šiame etape įberkite reikiamą kiekį druskos ir nepamirškite prieskonių, kurie suteiks skonio.
  4. Suberkite manų kruopas ir leiskite ruošiniui šiek tiek pailsėti, kad išbrinktų.
  5. Po to pradedame kepimo procesą.
  6. Kepenėles reikia kepti ant nedidelės kaitros po 5-7 minutes iš abiejų pusių. Kol susidarys kietoka pluta.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus