Kaip marinuoti vištienos krūtinėlę prieš kepant, kad mėsa būtų sultinga?

1 min. skaitymo

Vištienos krūtinėlė yra nebrangus ir sveikas produktas, todėl ji tokia populiari. Virtos vištienos krūtinėlės skonis būna pernelyg „paprastas”, todėl daugelis žmonių mėgsta ją kepti. Tačiau kepant gali būti sunku išsaugoti krūtinėlės sultingumą. Ekspertų teigimu, tai padaryti padės specialus marinatas.

Specialus marinatas vištienos krūtinėlei

Šiuo receptu gali pasinaudoti itališkos virtuvės gerbėjai. Pirmiausia reikia nusipirkti gero šalto spaudimo alyvuogių aliejaus, paimti čiobrelių ir raudonėlių ir įdėti jų į aliejų. Į marinatą taip pat reikėtų įdėti smulkinto česnako. Taip pat tinka ir paprika. Vištos krūtinėlę marinuoti reikia keturias valandas ir laikyti šaldytuve.

Marinatą taip pat galite pasigaminti pagal kitą, aštrų, receptą. Vištiena bus ne mažiau sultinga ir aromatinga. Paimkite alyvuogių aliejaus ir sumaišykite jį su natūraliu sojų padažu. Po to į marinatą įmaišykite kario, ciberžolės, paprikos ir granuliuoto česnako. Tada vištienos nereikia ilgai marinuoti, užtenka vos 10 minučių.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus