Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pagaminti subtilų ir lengvą obuolių desertą: reikia vos kelių ingredientų
Maistas / Gėrimai

Kaip pagaminti subtilų ir lengvą obuolių desertą: reikia vos kelių ingredientų

Obuolių desertas
Dalintis

Kiekvienas gali pasigaminti kvapnų naminį skanėstą iš natūralių ingredientų. Nereikia jokių kulinarinių įgūdžių. Net pradedantysis gali lengvai pasigaminti paprastą obuolių desertą.

Norint pagaminti dvi porcijas, reikia paruošti apie 15 g želatinos, 100 ml vandens, taip pat šiek tiek cinamono, vanilės ir 3 obuolius.

Kaip pasigaminti obuolių desertą?

  1. Pirmiausia nuplaukite ir nulupkite vaisius, tada supjaustykite juos dideliais gabalais.
  2. Po to sudėkite juos į kepimo maišelį ir įdėkite į įkaitintą orkaitę 10-čiai minučių (orkaitė turėtų būti įkaitinta iki 170 laipsnių). Galite naudoti ir mikrobangų krosnelę, tačiau tokiu atveju obuolius reikėtų kepti apie 5 minutes.
  3. Tuo metu želatiną atskieskite vandeniu ir palikite, kad išbrinktų.
  4. Tada obuolius užpilkite puse stiklinės vandens, suberkite cinamoną ir vanilę, želatiną ir suplakite mikseriu. Procedūra turėtų trukti apie 7-10 minučių.
  5. Supilkite gaminį į formeles ir pusantros valandos palaikykite šaldytuve. Tada belieka desertą papuošti uogomis.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tobula ledinė kava

Ledinės kavos receptas kaip iš geriausios kavinės: vienas ingredientas daro ją tobulą

Kaip pasigaminti gerą ledinę kavą? Vien ledo ir pieno nepakanka, kad pasiektumėte...

Morkų salotos

Jei turite dvi morkas, pasigaminkite šias greitas salotas – jos puikios tiek kasdienai, tiek šventėms

Pagrindiniai šių salotų ingredientai – morkos ir kiaušiniai. Morkos suteikia natūralaus saldumo...

Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...