Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti auksinės spalvos vištienos sriubą: trys priedai, kuriuos reikia įdėti
Maistas / GėrimaiPatarimai

Kaip pasigaminti auksinės spalvos vištienos sriubą: trys priedai, kuriuos reikia įdėti

Tikras vištienos sultinys
Dalintis

Daugeliui žmonių vištienos sriuba asocijuojasi su namų jaukumu ir šiluma. Šis patiekalas taip pat laikomas vienu sveikiausių ir dietinių. Kaip pasigaminti apetitą žadinančią, sodrią, auksinės spalvos vištienos sriubą namuose? Žinokite, kad pasiekti šį atspalvį nėra taip paprasta, bet mes atskleisime visas paslaptis.

Kad vištienos sultinys taptų auksinis ir aromatingas, reikia naminės vištos. Žinoma, ją virti užtrunka gerokai ilgiau, tačiau rezultatas bus nepriekaištingas.

Kad sriuba būtų aromatinga ir aukso spalvos, svogūnus galite pakepinti keptuvėje. Taip pat virdami sultinį galite įdėti šiek tiek svogūnų lukštų.

Morkų reikėtų dėti ne tik į keptuvę su svogūnais, bet ir verdant sultinį.

Kai kurie prieskoniai padeda suteikti norimą atspalvį. Tai šafranas, ciberžolė ir paprika. Tačiau stenkitės nedėti per daug prieskonių, nes tai „užgoš” klasikinį vištienos sriubos skonį ir aromatą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Pjaustymo lentelės plovimas

Neplaukite pjaustymo lentelės plovikliais. Šių dviejų natūralių ingredientų pakanka

Pjaustymo lentelė – neabejotinai vienas dažniausiai virtuvėje naudojamų daiktų, tačiau jos priežiūrai...