Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti įdarytus svogūnus? Pateikiame receptą
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti įdarytus svogūnus? Pateikiame receptą

Įdaryti svogūnai
Dalintis

Malta mėsa ir svogūnai – du nepakeičiami produktai, dažniausiai naudojami kotletams gaminti. Tačiau jei pavargote nuo įprasto patiekalo, turėtumėte paįvairinti savo mitybą. Tačiau nebūtina keisti pagrindinių ingredientų. Kulinarai rekomenduoja pasigaminti įdarytus svogūnus.

Ingredientai:

  • 6 dideli svogūnai;
  • 300-350 g liesos maltos mėsos;
  • 50 g sviesto;
  • malti juodieji pipirai;
  • druska;
  • bazilikai ir petražolės.

Kaip paruošti:

  1. Nulupkite svogūnus ir nupjaukite jų pagrindą bei viršūnėles. Peiliu arba šaukštu išskobkite daržovių vidų, kad liktų tik porą sluoksnių sienelės. Jos neturėtų būti per plonos. Optimalus plotis – 1,5 cm.
  2. Tada išskobtus svogūnus įdėkite penkioms minutėms į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Tuo tarpu imkitės įdaro. Tam sumaišykite maltą mėsą su žolelėmis, suminkštinto sviesto gabalėliais ir prieskoniais.
  3. Išimkite svogūnus iš orkaitės.
  4. Tada įdaru pripildykite svogūnus, suvyniokite juos į foliją ir vėl pašaukite į orkaitę. Šį kartą patiekalą kepkite apie 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...