Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti skanių citrusinių ledų: trijų ingredientų receptas
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti skanių citrusinių ledų: trijų ingredientų receptas

Skanūs citrusiniai ledai
Dalintis

Šiems gaivinantiems citrusiniams ledams pagaminti tereikia trijų ingredientų.

Sudedamosios dalys:

  • Cukrus – 150 g;
  • Vanduo – 180 ml;
  • Apelsinai – 4 vnt.

Kaip paruošti?

1․ Sumaišykite cukrų ir vandenį. Užvirinkite ir virkite 5-7 minutes. Sirupą visiškai atvėsinkite.
2․ Iš apelsinų išspauskite sultis, įpilkite 300 ml. Sumaišykite sirupą su apelsinų sultimis. Tuščias apelsinų puseles panaudokite šerbeto patiekimui.
3․ Supilkite mišinį į indą, uždenkite ir padėkite į šaldiklį 4-5 valandoms. Kas 30 minučių mišinį kruopščiai išmaišykite.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...