Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti stulbinančio skonio spanguolių padažą: patiekalai taps tokie pat skanūs kaip aukščiausio lygio restorane
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti stulbinančio skonio spanguolių padažą: patiekalai taps tokie pat skanūs kaip aukščiausio lygio restorane

Nerealaus skonio spanguolių padažas
Dalintis

Daugelis tikriausiai yra girdėję apie išskirtinį ir tobulo skonio spanguolių padažą, kuris dažnai patiekiamas prabangiuose restoranuose. Manoma, kad jis puikiai dera prie mėsos. Tačiau su spanguolių padažu galima patiekti ne tik mėsą. Šis priedas papuoš bet kokį desertą, pyragą ar net vištieną.

Pagaminti padažą nėra taip sudėtinga, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Padažas iš spanguolių

Kokių produktų mums reikės:

  • 120 g spanguolių uogų;
  • 100 ml filtruoto vandens;
  • 50 g baltojo cukraus;
  • nedidelio šaukšto kukurūzų krakmolo.

Gaminimas:

  1. Pirmiausia nuplaukite uogas, jei padažą gaminate iš šviežių produktų. Šaldytas uogas geriausia pirmiausia atšildyti. Tada sudėkite jas į puodą.
  2. Tada supilkite vandenį ir suberkite cukrų. Išmaišykite ingredientus. Tada sumaišykite kukurūzų krakmolą su trupučiu vandens.
  3. Įmaišykite jį į pagrindinę padažo sudėtį. Tai darykite atsargiai, kad nesusidarytų gumuliukų. Palaukite, kol susidarys norima konsistencija, ir išjunkite kaitinimą.
  4. Belieka tik sumaišyti masę maišytuvu ir palaukti, kol ji atvės.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...