Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti švelnų kavos pudingą?
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti švelnų kavos pudingą?

Kavos pudingas
Dalintis

Kavos skonio ir aromato mėgėjams tikrai patiks šis desertas. Tokio deserto dar niekada neragavote.

Sudedamosios dalys:

  • pieno – 0,5 litro
  • cukraus – 120 g
  • tirpiosios kavos – 4 valgomieji šaukštai;
  • kukurūzų krakmolo – 3 valgomieji šaukštai;
  • vandens – 120 ml.

Kaip paruošti:

  1. Sumaišykite pieną su cukrumi (100 g). Uždekite ant nedidelės ugnies. Dalį kavos ištirpinkite 50 ml verdančio vandens ir supilkite į pieną. Krakmolą ištirpinkite 50 ml šalto vandens, gerai išmaišykite ir supilkite į pieną.
  2. Nuolat maišykite. Kaitinkite iki tirštumo. Supilkite į dubenėlius ir laikykite šaldytuve.
  3. Likusią kavą sumaišykite su cukrumi ir 2 šaukštais vandens. Mišinį plakite, kol taps tirštas. Užpilkite jį ant pudingo. Mėgaukitės!

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...