Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti tešlą koldūnams?
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti tešlą koldūnams?

Pati geriausia koldūnų tešla
Dalintis

Kas nemėgsta koldūnų? Tačiau jų gaminimo procesas kai kuriems žmonėms atrodo varginantis. Galbūt dėl šios priežasties daugelis namų šeimininkų retai vaišina savo artimuosius šiuo patiekalu.

Bet štai ką turime pasakyti: jei į miltus kai ko įmaišysite, gaminimo procesas taps malonus ir tikrai galėsite pamiršti bet kokius rūpesčius.

Šis būdas tinka tiek saldiems, tiek sūriems įdarams. Kartu gaminimo procesas yra gana greitas ir paprastas.

Mums reikės:

  • kefyro (500 g),
  • sodos (šaukštelis),
  • druskos (šaukštelis) ir miltų (800 g).

Visus šiuos ingredientus sumaišome ir minkome tešlą apie 5 minutes (daugiau miltų dėti nereikia).

Iš šios tešlos pagamintus koldūnus galima virti vandenyje arba virti garuose.

Įdarui tinka raudonieji serbentai, mėlynės, vyšnios, braškės (į kiekvieną koldūną galima įberti šiek tiek cukraus).

Įdarui taip pat galima naudoti bulves su žolelėmis, bulves su grybais, kepenėles su svogūnais.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...