Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasirinkti tinkamus prieskonius mėsai?
Maistas / GėrimaiPatarimai

Kaip pasirinkti tinkamus prieskonius mėsai?

Kokius prieskonius naudoti mėsai
Dalintis

Renkantis prieskonius mėsai labai svarbu rasti geriausią variantą. Kai kurie aromatingi prieskoniai gali tiesiog atskleisti visą mėsos ir prieskonių derinį, kuris paliks didžiulį įspūdį.

Marinuojant mėsą

Manoma, kad ruošiant maistą geriausia naudoti klasikinius variantus: lauro lapą, kvapiuosius pipirus, saliero šaknį ir svogūnų miltelius. Šių ingredientų pakaks, kad skonis būtų išskirtinis.

Kepant orkaitėje

Tai bene veiksmingiausias kepimo būdas, todėl labai svarbu pasirinkti tobulus prieskonius. Prie keptos mėsos puikiai tinka svogūnų ir česnakų milteliai.

Rozmarinas, bazilikas ir raudonėlis paryškina mėsos skonį. Išrankesniems žmonėms rekomenduojami čiobreliai ir šalavijai.

Troškinant

Jei renkatės troškinimą, turėtumėte atkreipti dėmesį į gvazdikėlius, bazilikus, raudonėlius. Taip pat puikiai tinka prieskoninės žolelės ir juodieji pipirai.

Kepant griliuje

Tokiu atveju turėtumėte pabandyti naudoti garstyčių sėklas, aštriuosius pipirus ir papriką. Ciberžolė, česnakų milteliai ir muskato riešutas taip pat yra geras pasirinkimas.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Telefonas saulėje

Slapta vieta, kurią žino ne visi vairuotojai: kaip išgelbėti išmanųjį telefoną nuo karščio

Tai buvo įprasta liepos diena, kai Tomas nubėgo į parduotuvę „vos penkioms...

Puiki tešla žuviai

Kaip greitai pasigaminti gardžią džiūvėsėlių tešlą, kurią įvertins net patyrę virėjai – paslaptys ir gudrybės

Tikriausiai ne kartą esate kepę žuvį, mėsą ar daržoves tešloje, tačiau rezultatas...

Naminiai varškės sūreliai

Skanių naminių varškės sūrelių receptas. Pamirškite sūrelius iš parduotuvės

Ieškote gardaus, sveiko ir lengvai pagaminamo deserto, kuris nustebintų visus namuose? Šie...

237997453_3112545259068795_4182322229478619474_n

Kuo skiriasi purškalai nuo erkių ir nuo uodų: išsamus gidas

Atšilus orams ir prasidėjus sezonui, daugelis mūsų nori mėgautis gamta, tačiau su...