Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pašviesinti sultinį kiaušiniu: kulinarinis triukas
Maistas / Gėrimai

Kaip pašviesinti sultinį kiaušiniu: kulinarinis triukas

Kaip pašviesinti sultinį kiaušiniu
Dalintis

Daugelis stengiasi pasiekti tobulą sultinio spalvą, tiksliau skaidrumą. Žinoma, tai tikrai gan sudėtinga, todėl pavyksta ne visiems. Kartais net profesionalams pavyksta pagaminti drumstą ir ne itin patrauklų sultinį. Tačiau yra paprastas būdas, kaip pataisyti paruoštą sultinį.

Kaip su paprastu kiaušiniu pasiekti tobulą sultinio spalvą?

Iš karto verta paminėti, kad mums neprireiks viso kiaušinio. Reikia atskirti baltymą. Kai sultinys bus paruoštas, nukelkite jį nuo viryklės.

Tuo tarpu gerai suplakite kiaušinio baltymą. Atsargiai supilkite jį į sultinį. Pasistenkite, kad patiekalas gerai susimaišytų.

Tada vėl įjunkite viryklę.

Palaikykite nedidelę kaitrą. Po penkių minučių virimo nukoškite sultinį ir perkoškite jį per sūrmaišį. Geriausia sūrmaišį sulankstyti keliais sluoksniais. Tai bus veiksmingiau. Po tokio „triuko” sultinys taps daug skaidresnis.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...