Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip sausai pasūdyti lašinius: užkandis bus skanus ir aromatingas
Maistas / Gėrimai

Kaip sausai pasūdyti lašinius: užkandis bus skanus ir aromatingas

Sausai sūdyti lašiniai
Dalintis

Sūdant lašinius dažnai naudojamas skystas sūrymas. Tačiau jei norite užkandį paruošti greičiau ir paprasčiau, turėtumėte atkreipti dėmesį į sausą būdą. Taikant šį metodą lašiniai tampa saikingai sūrūs ir aromatingi.

Sausai pasūdyti lašiniai

KAIP PARUOŠTI LAŠINIUS?

Reikia pasiruošti minimalų kiekį ingredientų. 1 kilogramui lašinių reikia galvos česnako, 250 g rupios druskos ir šaukšto maltų juodųjų pipirų.

Supjaustykite lašinius į kelis gabalus, palikdami juose nedideles įpjovas. Į juos sudėkite česnako skilteles.

Tada į lašinius įtrinkite pipirų ir druskos mišinį. Po to sudėkite lašinius į stiklinį arba emaliuotą indą.

Dugną pabarstykite trupučiu druskos, o viršų – likusiais prieskoniais.

Tuomet uždenkite lašinius dangčiu ir palikite kambario temperatūroje vienai dienai.

Po to produktą galima laikyti šaldytuve 3-7 dienas. Praėjus šiam laikui lašinius galima perkelti į šaldiklį.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...