Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip skaniai paruošti vištieną: japoniškas receptas
Maistas / Gėrimai

Kaip skaniai paruošti vištieną: japoniškas receptas

Vištiena japoniškai
Dalintis

Vištienos filė yra produktas, kurį lengva paruošti. Dažniausiai gabaliukai kepami arba verdami, kad gautumėte sotų ir sveiką patiekalą. Tačiau jei norite gauti originalesnį patiekalą, kuris džiugins savo skoniu ir aromatu, turėtumėte atkreipti dėmesį į originalesnį receptą.

Reikės:

  • Medaus – 6 valgomuosius šaukštus;
  • Česnakų – 4 vnt;
  • Citrinos – 1 vnt;
  • Sojų pupelių pastos – 6 valgomieji šaukštai;
  • Sviesto – 1 valgomasis šaukštas.

Kaip paruošti vištieną:

  1. Sudėkite gabalėlius į indą arba maišelį.
  2. Paruoškite pastą: sumaišykite medų ir sojų pupelių pastą.
  3. Užtepkite pastą ant vištienos, tada viską išmaišykite.
  4. Palikite filė šaldytuve bent 2 valandoms.
  5. Tada galite pereiti prie kito gaminimo etapo.
  6. Tam ant kepimo skardos sudėkite svogūnų žiedus. Ant jų galite uždėti vištienos filė. Po to tolygiai ištepkite sviestu.
  7. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol vištiena iškeps. Tačiau neskubėkite jos patiekti. Patiekalą papuoškite žolelėmis, citrinos griežinėliais ir likusiu padažu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...

Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...