Daugelis galvoja, kad išvirti savo gamybos koldūnus yra labai paprasta. Iš tiesų dažnai paaiškėja, kad, patekę į puodą, koldūnai subyra. Dėl to vietoj gražių ir skanių koldūnų lėkštėje atsiranda nesuprantama masė.
Todėl prieš pradėdami tokį atsakingą užsiėmimą kaip koldūnų gaminimas, turėtumėte susipažinti su jų ruošimo taisyklėmis.
- Nedėkite koldūnų į verdantį ir burbuliuojantį vandenį – pirmiausia sumažinkite ugnį ir tik tada dėkite juos į puodą.
- Nepervirkite koldūnų: po 5 minučių paimkite vieną koldūną paragavimui ir, jei rezultatas jus tenkina, išjunkite kaitrą.
- Į puodą įpilkite aliejaus – manoma, kad šis ingredientas neleidžia koldūnams prarasti formos.
Parašyti komentarą