Vafliai yra universalus patiekalas, tinkamas įvairioms progoms. Juos galima patiekti per šeimos pusryčius, draugų vakarėlius ar piknikus. Dėl jų universalumo vaflių receptas turėtų būti kiekvieno mėgstančio gaminti žmogaus kulinarijos knygoje. Verta eksperimentuoti su įvairiais ingredientais ir priedais, kad atrasite savo mėgstamą šio patiekalo variantą. Šį kartą į receptą siūlome įdėti neįprastą produktą.
Sėkmė virtuvėje ir darbas prie skanaus blynų recepto nereikalauja didelės kulinarinės patirties. Tai dar vienas šio patiekalo privalumas – jis lengvai pagaminamas, bet su tinkamais priedais gali būti tikrai įspūdingas. Pateikiame blynų su kaimiška varške receptą.
Ingredientai:
- 200 g kaimiškos varškės
- 4 kupini šaukštai kvietinių miltų
- 2 kiaušiniai
- 2 šaukštai pieno
- 2 šaukšteliai cukranendrių cukraus (galite jo nedėti, jei gaminate sūrius vaflius)
- 1 žiupsnelis druskos
Gamybos būdas:
- Atskirti baltymus nuo trynių, tada išplakti su žiupsneliu druskos iki purios putos.
- Atskirame dubenyje sumaišykite varškę, pieną, kiaušinių trynius ir cukrų, jei naudojate.
- Gautą masę po truputį įmaišykite į baltymų putą, viską švelniai sumaišykite.
- Kepkite vaflinėje kaip įprasta.
- Vafliai gali būti patiekiami įvairiais būdais.
Šaltinis: Interia.pl
Parašyti komentarą