Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kitokių vaflių nebenorėsite. Pakanka išbandyti šį receptą
Maistas / Gėrimai

Kitokių vaflių nebenorėsite. Pakanka išbandyti šį receptą

Ypatingo skonio vafliai
Dalintis

Vafliai yra universalus patiekalas, tinkamas įvairioms progoms. Juos galima patiekti per šeimos pusryčius, draugų vakarėlius ar piknikus. Dėl jų universalumo vaflių receptas turėtų būti kiekvieno mėgstančio gaminti žmogaus kulinarijos knygoje. Verta eksperimentuoti su įvairiais ingredientais ir priedais, kad atrasite savo mėgstamą šio patiekalo variantą. Šį kartą į receptą siūlome įdėti neįprastą produktą.

Sėkmė virtuvėje ir darbas prie skanaus blynų recepto nereikalauja didelės kulinarinės patirties. Tai dar vienas šio patiekalo privalumas – jis lengvai pagaminamas, bet su tinkamais priedais gali būti tikrai įspūdingas. Pateikiame blynų su kaimiška varške receptą.

Ingredientai:

  • 200 g kaimiškos varškės
  • 4 kupini šaukštai kvietinių miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 2 šaukštai pieno
  • 2 šaukšteliai cukranendrių cukraus (galite jo nedėti, jei gaminate sūrius vaflius)
  • 1 žiupsnelis druskos

Gamybos būdas:

  1. Atskirti baltymus nuo trynių, tada išplakti su žiupsneliu druskos iki purios putos.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite varškę, pieną, kiaušinių trynius ir cukrų, jei naudojate.
  3. Gautą masę po truputį įmaišykite į baltymų putą, viską švelniai sumaišykite.
  4. Kepkite vaflinėje kaip įprasta.
  5. Vafliai gali būti patiekiami įvairiais būdais.

Šaltinis: Interia.pl

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...