Dirbdami su malta mėsa kai kurie virėjai naudoja plastikinį butelį. Šį metodą verta pritaikyti daugeliui, nes butelis leidžia gauti nestandartinės formos kotletus / dešreles.
Kaip pasigaminti dešreles naudojant plastikinį butelį?
Reikia paimti plastikinį butelį, nupjauti dugną ir pripildyti maltos mėsos. Tada nusukite butelio dangtelį ir kumščiu pradėkite spausti mėsą. Iš kaklelio į lėkštę pradės kristi nestandartinės formos dešrelės.
Žinoma, tokias „dešreles” galima formuoti ir rankomis. Tačiau butelis leidžia tai padaryti daug greičiau. Be to, kepinių forma bus taisyklingesnė.
Paruoštus gabalėlius sudėkite į keptuvę. Jei norite, patiekalą galite ne tik kepti, bet ir troškinti padaže su daržovėmis.
Parašyti komentarą