Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kokiame vandenyje virti vištieną ir kitus maisto produktus: karštame ar šaltame
Maistas / Gėrimai

Kokiame vandenyje virti vištieną ir kitus maisto produktus: karštame ar šaltame

Mėsos virimas vandenyje
Dalintis

Daugelis žmonių mano, kad nėra jokio skirtumo, kokiame vandenyje virti vištieną ir kitų rūšių mėsą, tačiau taip nėra.

Į kokį vandenį dėti mėsą: karštą ar šaltą

Tai priklauso nuo to, ką gaminate. Jei norite tiršto sultinio, mėsą dėkite į šaltą vandenį. Jei norite sultingos mėsos, dėkite ją į verdantį vandenį.

Ši taisyklė taikoma ir daržovėms. Jei jos ruošiamos salotoms, dėkite jas į verdantį vandenį, jei sultiniui – į šaltą vandenį.

Į verdantį vandenį dėkite koldūnus, kotletus, ryžius ir makaronus. Grikius ir bulves galima dėti į šaltą arba verdantį vandenį.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...