Norime pasidalinti šauniu triuku, kuris padės sutaupyti daug laiko atšildant mėsą. Galite naudoti mikrobangų krosnelę su atitirpinimo režimu, tačiau ne visi šį prietaisą turi namuose, tad imkimės alternatyvių priemonių.
Jums reikės druskos ir šalto vandens. Nors karštas vanduo kai kam gali atrodyti logiškesnis pasirinkimas, jis viską tik sugadins.
Paimkite gilų indą ir supilkite į jį vandenį. O tada įberkite 3-4 valgomuosius šaukštus druskos ir išmaišykite. Šis paprastas derinys padeda ledui greičiau ištirpti. Įmerkite mėsą į druskos tirpalą ir palikite ją 20-60 minučių, priklausomai nuo gabalo dydžio.
Jeigu mėsą atitirpinsite įprastai, tai truks mažiausiai 6 valandas.
Parašyti komentarą