Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Namuose gamintas majonezas – pats geriausias: pasigaminkite jį per kelias minutes
Maistas / Gėrimai

Namuose gamintas majonezas – pats geriausias: pasigaminkite jį per kelias minutes

Pats skaniausias naminis majonezas
Dalintis

Daugelis žmonių mėgsta naminį majonezą. Naminis majonezas ne tik skaniausias, bet ir sveikesnis.

Naminio majonezo receptas

Sudedamosios dalys:

  • 2 kiaušinių tryniai;
  • 340 g augalinio aliejaus;
  • 1 valgomasis šaukštas prancūziškų garstyčių;
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus;
  • 50 g grietinės;
  • 15 mililitrų citrinos sulčių;
  • trečdalis arbatinio šaukštelio druskos;
  • ketvirtadalis arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų.

Paruošimas:

  1. Trynius, druską, cukrų, garstyčias ir pipirus gerai išplakite plaktuvu iki baltumo.
  2. Plona srovele dalimis, kaskart maišydami, supilkite aliejų.
  3. Supilkite citrinos sultis, gerai išmaišykite ir supilkite grietinę.
  4. Vėl gerai išmaišykite ir pagal skonį pagardinkite druska ir cukrumi.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tobula ledinė kava

Ledinės kavos receptas kaip iš geriausios kavinės: vienas ingredientas daro ją tobulą

Kaip pasigaminti gerą ledinę kavą? Vien ledo ir pieno nepakanka, kad pasiektumėte...

Morkų salotos

Jei turite dvi morkas, pasigaminkite šias greitas salotas – jos puikios tiek kasdienai, tiek šventėms

Pagrindiniai šių salotų ingredientai – morkos ir kiaušiniai. Morkos suteikia natūralaus saldumo...

Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...