Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.
Jei ieškote idėjos sotiems ir nestandartiniams pusryčiams, šis receptas taps atradimu. Apvirti kiaušiniai įvyniojami į mėsos faršą ir kepami iki auksinės plutelės, išsaugant...
Ar kada nors pagalvojote, kad vienas vaisius gali perkelti jus į saulėtą Amalio pakrantę, kur citrinų medžiai kabina savo auksinius vaisius virš žydrosios...
Lenkiška sriuba su miežinėmis kruopomis, žinoma kaip „krupnik”, užima ypatingą vietą tradicinėje Lenkijos virtuvėje. Tai tiršta, aromatinga sriuba, kurios pagrindas – miežinės kruopos,...
Agurkai marinate be acto – tai švelnus ir natūralus konservavimo būdas, kuris išsaugo natūralų daržovių skonį ir padaro užkandį švelnesnį bei sveikesnį. Tokį...
Kavinėje paruošta kava dažnai nustebina savo skoniu, todėl nenuostabu, kad norime pasiekti tokį patį rezultatą ir namuose. Tačiau praktikoje gėrimas dažnai gaunasi per...
Vištos šlauneles ar ketvirčius keptuvėje galima paversti restorano lygio patiekalu, jei neskubėsite ir leisite prieskoniams atsiskleisti, o mėsą kepsite ant stiprios ugnies vos...
Pasirodo, rytas nėra geriausias laikas arbatai ir kavai. Labiau tinka kitas gėrimas. Kefyras – ne tik raugintas pieno gėrimas, tai „probiotinė bomba”. Pasirodo...
Šis lengvai pagaminamas pyragas – išsigelbėjimas, kai netikėtai užsuka svečiai arba tiesiog užsinori kažko saldaus. Neprisireikia nei grietinėlės, nei daugybės ingredientų, o rezultatas...
Burokėlių salotos – vienas universaliausių ir naudingiausių patiekalų. Jų pagrindą sudaro virti arba kepti burokėliai, kurie pasižymi ne tik išreikštu skoniu, bet ir...