Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Maistas / Gėrimai

Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.

2434 Straipsniai
Valgymas vieną kartą per dieną

Gydytojai papasakojo, kas nutinka organizmui, jei valgote tik kartą per dieną

Siekdami liekno liemens, daugelis žmonių atsisako standartinio maitinimosi. Dėl to jie pradeda valgyti du ar net vieną patiekalą per visą dieną. Pasak specialistų,...

Kaip kartų šokoladą paversti pienišku

Kaip kartų šokoladą paversti pienišku: kulinarinis triukas

Karčiajame šokolade yra daugiau kakavos ir mažiau cukraus. Šis desertas laikomas mažiau kenksmingu. Tačiau ne visi yra pasirengę mėgautis šio skanėsto gabalėliu. Jei...

Labai skani pomidorų sriuba

Kaip pasigaminti paprastą pomidorų sriubą su paprikomis: puikus būdas paįvairinti mitybą

Pomidorų sriuba – puikus patiekalas, kurį galite pasigaminti sau ir savo šeimai. Šio patiekalo skonis ir aromatas vargu ar ką nors paliks abejingą....

Puikus užkanndis su lašiša

Kaip paruošti raudonos žuvies užkandį, kuris akimirksniu dings nuo stalo

Žinant daugelio žmonių meilę suši ir įvairiems suktinukams, nesunku numanyti, kad pagal šį receptą paruoštas užkandis sulauks ne mažesnio susidomėjimo. Jam paruošti užtruksite...

Geltonas kiaušinio trynys

Kiaušinio trynys nebetamsės: virėjai paaiškino, kaip to išvengti

Tamsus trynys salotose ir užkandžiuose atrodo, švelniai tariant, neestetiškai. Tačiau su šia problema susiduria beveik kiekvienas. Išvengti kiaušinio trynio spalvos pasikeitimo galima laikantis...

Skaidrus sultinys sriubai

Nebūtina semti putų šaukštu: kaip iš karto pašalinti visas putas nuo sultinio

Mėsos sultinio gaminimas iš pirmo žvilgsnio atrodo paprasta užduotis. Juk kas gali būti paprasčiau nei sudėti mėsą į vandenį, pastatyti puodą ant ugnies...

Kaip tinkamai išvirti makaronus (pasta)

Ką daryti, kad makaronai (pasta) nesuliptų: gaminimo taisyklės kurios pravers kiekvienam

Sutikite, makaronai (pasta) atrodo paprastas patiekalas, tačiau kartais jie sulimpa ir tampa lyg „guminiai”. Kad išvengtumėte šios problemos, turėtumėte žinoti keletą kulinarinių gudrybių....

Spanguolių valgymas - nauda jums

Mažina cholesterolio kiekį kraujyje: Mitybos specialistai prakalbo apie spanguolių naudą

Mokslininkai nustatė, kad reguliariai vartojant spanguoles galima 31 % sumažinti mirties riziką, taip pat 51 % apsaugoti organizmą nuo kai kurių lėtinių širdies...

Česnako miltelių gaminimas

Kaip patiems pasigaminti džiovintų česnakų?

Džiovinti česnakai puikiai tinka barščiams, sriuboms, troškiniams ir kitiems patiekalams. Be to, šis prieskonis tik paryškina mėsos patiekalų skonį, todėl juo galima gardinti...