Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.
Patyrusios šeimininkės niekada neišmeta svogūnų lukštų. Juk gerai žinomos daržovės lukštas visai ne šiukšlė. Surinkti lukštai gali būti naudingi įvairiose situacijose. Ir kalbame...
Jei kotletams skirta malta mėsa bus per skysta, patiekalas keptuvėje suirs. Tai nebus apetitą keliantys pietūs. Todėl reikia įdėti keletą papildomų ingredientų, kad...
Žuvies kotletai dažnai gaunasi sausi ir kieti. Tačiau tokio rezultato labai lengva išvengti. Tereikia į maltą žuvį įmaišyti slaptą ingredientą. Sultingumas, švelnumas ir...
Padažas gali būti garnyro priedas. Ir kuo universalesnis receptas, tuo platesnis jo pritaikymas. Ir pačiam garnyrui jis bus naudingas. Net patys paprasčiausi makaronai...
Svogūnai pasižymi specifiniu aromatu ir skoniu. Todėl ne visi mėgsta naudoti šį priedą gaminant maistą. Tačiau jei daržovę marinuosite, ji taps minkštesnė ir...
Daugeliui žmonių vištienos sriuba asocijuojasi su namų jaukumu ir šiluma. Šis patiekalas taip pat laikomas vienu sveikiausių ir dietinių. Kaip pasigaminti apetitą žadinančią,...
Japonai garsėja savo ilgaamžiškumu. Vidutinė tikėtina gyvenimo trukmė Japonijoje yra 87 metai ir tai yra ilgiausia trukmė pasaulyje. Yra kelios priežastys, kodėl japonai...
Grietinė yra populiarus pieno produktas, naudojamas daugelyje patiekalų. Tačiau dažnai pasitaiko klastočių, kurių sudėtyje yra palmių aliejaus ar kitų nekokybiškų priedų. Kad išvengtumėte...
Savo svečius galite nustebinti paprastais užkandžiais su originaliu produktų deriniu. Pavyzdžiui, turėtumėte atkreipti dėmesį į karštus sumuštinius su kriauše ir medumi. Tokio skanėsto...