Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Maistas / Gėrimai

Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.

2434 Straipsniai
Neišmeskite svogūnų lukštų

Kodėl verdant ryžius į keptuvę reikia dėti svogūnų lukštus: kulinarinis triukas

Patyrusios šeimininkės niekada neišmeta svogūnų lukštų. Juk gerai žinomos daržovės lukštas visai ne šiukšlė. Surinkti lukštai gali būti naudingi įvairiose situacijose. Ir kalbame...

Maltos mėsos faršas

Ką dėti į maltą mėsą, kad ji nebūtų skysta: kulinarinės gudrybės

Jei kotletams skirta malta mėsa bus per skysta, patiekalas keptuvėje suirs. Tai nebus apetitą keliantys pietūs. Todėl reikia įdėti keletą papildomų ingredientų, kad...

Žuvies kotletai

Skanių, sultingų ir švelnių žuvies kotletų paslaptis: ką dėti į maltą žuvį?

Žuvies kotletai dažnai gaunasi sausi ir kieti. Tačiau tokio rezultato labai lengva išvengti. Tereikia į maltą žuvį įmaišyti slaptą ingredientą. Sultingumas, švelnumas ir...

Skanaus padažo receptas

Šis padažas tiks bet kokiam patiekalui: verta ir net būtina išbandyti

Padažas gali būti garnyro priedas. Ir kuo universalesnis receptas, tuo platesnis jo pritaikymas. Ir pačiam garnyrui jis bus naudingas. Net patys paprasčiausi makaronai...

Svogūnų marinavimas per 30 min

Kaip marinuoti svogūnus mėsai ir žuviai vos per pusvalandį: kulinarinės gudrybės

Svogūnai pasižymi specifiniu aromatu ir skoniu. Todėl ne visi mėgsta naudoti šį priedą gaminant maistą. Tačiau jei daržovę marinuosite, ji taps minkštesnė ir...

Tikras vištienos sultinys

Kaip pasigaminti auksinės spalvos vištienos sriubą: trys priedai, kuriuos reikia įdėti

Daugeliui žmonių vištienos sriuba asocijuojasi su namų jaukumu ir šiluma. Šis patiekalas taip pat laikomas vienu sveikiausių ir dietinių. Kaip pasigaminti apetitą žadinančią,...

Natokinazės šaltinis sojos pupelės

Japonams ilgaamžiškumą suteikiantis supermaistas: ekspertas atskleidžia paslaptį

Japonai garsėja savo ilgaamžiškumu. Vidutinė tikėtina gyvenimo trukmė Japonijoje yra 87 metai ir tai yra ilgiausia trukmė pasaulyje. Yra kelios priežastys, kodėl japonai...

Natūrali grietinė

Kaip nustatyti grietinės kokybę: 4 efektyviausi metodai

Grietinė yra populiarus pieno produktas, naudojamas daugelyje patiekalų. Tačiau dažnai pasitaiko klastočių, kurių sudėtyje yra palmių aliejaus ar kitų nekokybiškų priedų. Kad išvengtumėte...

Sumuštinis su kriauše ir medumi

Karšti sumuštiniai su kriaušėmis: paprastas receptas

Savo svečius galite nustebinti paprastais užkandžiais su originaliu produktų deriniu. Pavyzdžiui, turėtumėte atkreipti dėmesį į karštus sumuštinius su kriauše ir medumi. Tokio skanėsto...