Maistas / Gėrimai

Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.

2431 Straipsniai
Arbata su citrina - naudinga

Gydytojai pasakė, ką daryti prieš geriant citrinų arbatą

Daugelis žmonių beveik kiekvieną vakarą geria arbatą su citrina arba net citrinų arbatą. Tokia arbata turi daug naudos. Tačiau kai kurie arbatos mėgėjai...

Kokybiška natūrali lašiša

Kokybiška lašiša: kaip atpažinti kokybišką žuvį pagal spalvą

Žuvis yra maistingųjų medžiagų saugykla, todėl gydytojai rekomenduoja ją valgyti kuo dažniau. Ypač naudinga riebi žuvis, pavyzdžiui lašiša. Tačiau parduotuvėse išsirinkti lašišą kartais...

Naminio sviesto gaminimas

Naminis sviestas iš 1 ingrediento – daug skanesnis už pirktinį

Namuose pagamintas sviestas iš 1 ingrediento yra daug skanesnis už pirktinį sviestą. Be to toks sviestas bus su ryškiu kreminiu skoniu. Kiekvienas gali...

Vištienos filė su citrina

Įdomus receptas, kuris nustebins visko mačiusius: Kaip paruošti vištieną su citrina?

Kas gi nemėgsta skanios, sultingos vištienos vakarienei? Šis receptas paprastas, tačiau rezultatas jus maloniai nustebins. Patiekalo paslaptis slypi pikantiškose citrinose, kuri vištienai suteikia...

Putos ir medus

Kaip suprasti, kad medus sugedo: 3 pagrindiniai požymiai

Medus yra delikatesas, kuriuo mėgaujasi daugelis žmonių. Jis puikiai pakeičia cukrų, papildo desertus ir kitus patiekalus, o kai kurie žmonės šį populiarų produktą...

Špinatai ir sveikata

Špinatai naudingi sveikatai: keletas privalumų, apie kuriuos galbūt nežinojote

Pirmiausia reikia žinoti, kad špinatai turi mažai kalorijų, 90 % vandens, todėl jų dažnai galima įtraukti į mitybos racioną. Špinatus galima troškinti, virti...

Tikrieji žagarėliai

Be galo skanūs ir traškūs žagarėliai: receptas iš vaikystės

Ar prisimenate tikrąjį žagarėlių skonį? Ankščiau, mūsų močiutės ar mamos iškepdavo tokių skanių žagarėlių, kad jų tuoj pat nelikdavo nė kvapo. Nusprendėme pasidalinti...

Cukrus maltoje mėsoje

Kam į maltą mėsą reikia dėti cukraus: kulinarinis triukas

Kotletų gaminimas yra paprastas procesas. Paprastai su šia užduotimi gali susidoroti kiekvienas. Tereikia prisiminti paprastas taisykles. Kartu kiekvienas virėjas turi savo paslaptį, kaip...

Skanus trupininis pyragas su įdaru

Skanus pyragas, kuris pakeis visus tortus! Daugiau niekur nebesidairysite

Puošnus trapios tešlos pyragas ir švelnūs ledai užkariaus jūsų širdis. Jį lengva paruošti, o rezultatas pranoks visus lūkesčius! Nuostabus tortas, kuris tikrai taps...