Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.
Malta mėsa ir svogūnai – du nepakeičiami produktai, dažniausiai naudojami kotletams gaminti. Tačiau jei pavargote nuo įprasto patiekalo, turėtumėte paįvairinti savo mitybą. Tačiau...
Sausio 30-ąją minima Tarptautinė kruasanų diena. Vieną kartą metuose, būtent ši diena yra skirta paminėti šį kulinarinį šedevrą, kuris yra mėgstamas visame pasaulyje....
Tai pyragas, kurio pagrindą sudaro trapi tešla. Kad pagamintumėte puikų skanėstą, reikia pasiruošti keletą ingredientų. Galite rinktis mėgstamus vaisius. Patiekalą geriausia patiekti pridėjus...
Mėgstate krevetes? Dalijamės receptu, kuris padės jums iškepti krevetes per 10 minučių. Reikės tik penkių ingredientų. Ingredientai: Krevečių: 450 g Sviesto: 1/2 valgomojo...
Avižinių dribsnių sausainiai yra ne tik skanus desertas, bet ir sveikas užkandis, kuriame gausu skaidulinių medžiagų. Dėl paprasto paruošimo jie gali tapti kasdienės...
Razinos dažnai naudojamos kepant, ruošiant maistą arba tiesiog kaip greitas sveikas užkandis. Rinkoje yra daugybė razinų veislių, kurios šiek tiek skiriasi viena nuo...
Italai yra gerai žinomi dėl savo meilės picai ir makaronams. Tačiau jie taip pat turi vieną iš ilgiausių gyvenimo trukmių pasaulyje. Tai gali...
Žiemą mandarinai ir apelsinai mūsų Lietuvoje yra gana populiarūs. Jie asocijuojasi su šilta, jaukia atmosfera. Tačiau ne visada pavyksta „atspėti” ir nusipirkti saldžių...
Svogūnų nuplikymas verdančiu vandeniu yra paprasta gudrybė, kuri gali gerokai pagerinti patiekalo skonines savybes. Šis metodas padeda svogūnams tapti mažiau aštriems ir kartiems,...