Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Persijoti ar ne? Ką reikia žinoti apie miltus gaminant
Maistas / Gėrimai

Persijoti ar ne? Ką reikia žinoti apie miltus gaminant

Miltų persijojimas
Dalintis

Daugelyje receptų patariama persijoti miltus, tačiau kai kurie žmonės šio veiksmo neatlieka ir mano, kad jis nėra privalomas. Tačiau ar tai neturi įtakos kepinių kokybei? Į šį klausimą atsakė konditerė.

Pasak konditerės Editos iš Šiaulių, anksčiau miltai būdavo malami rankomis, todėl jie visada būdavo sijojami, kad būtų pašalinti pašaliniai daiktai, pavyzdžiui, akmenukai ar vabzdžiai. Šiais laikais parduotuvėse siūlomi aukštos kokybės aukščiausios rūšies miltai, kuriuose tikrai nėra priemaišų, tačiau juos vis tiek verta sijoti dėl tos priežasties, kad net ir pačiose geriausiose gamyklose visada gali įvykti nenumatyta situacija – sugesti įranga ar žmogiškasis faktorius. Kartais miltuose randama polietileno gabalėlių arba plastiko dalelių.

Be to dėl šio proceso miltai tampa puresni, o tai garantuoja, kad kepiniai taip pat bus purūs ir juose nebus gumuliukų.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...