Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Skonis bus kelis kartus geresnis: šašlykai acto marinate
Maistas / Gėrimai

Skonis bus kelis kartus geresnis: šašlykai acto marinate

Geriausi šašlykai acto marinate
Dalintis

Vasara – kepsnių metas, todėl visada turėtumėte turėti po ranka keletą pačių skaniausių receptų. Žinoma, kiekvienas turi patikrintą mėsos marinavimo ir kepimo būdą, tačiau visada verta išbandyti ką nors naujo.

Yra daugybė kepsnių marinato variantų. Tačiau šiandien išbandysime ypatingą marinatą, kuris tikrai padarys mėsą minkštą ir labai švelnią.

Šašlykų marinavimas acte

Ingredientai:

– Reikės: 2 kg kiaulienos sprandinės;
– 1 kilogramas svogūnų;
– 1,5 litro vandens;
– 3 šaukštai acto;
– 2 šaukštai druskos;
– 2 šaukštai cukraus;
– pipirų ir prieskonių – pagal skonį.

Paruošimas:

  • Mėsą supjaustykite jums patinkančiais gabaliukais, o svogūnus – žiedais.
  • Sudėkite mėsą ir svogūnus į puodą ir įberkite druskos.
  • Sumaišykite vandenį, druską, actą ir cukrų.
  • Užpilkite mėsą marinatu ir palikite šaldytuve per naktį.
  • Tada kepkite šašlykus ant žarijų, kol iškeps.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...