Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Skumbrė garstyčių padaže: nepamirštamas skonis
Maistas / Gėrimai

Skumbrė garstyčių padaže: nepamirštamas skonis

Skumbrė garstyčių padaže
Dalintis

Ši skumbrė labai skani ir kvapni. Ji tiesiog nepaprasta. Patiekalas gali būti šventinio stalo puošmena.

Ingredientai:

  • skumbrės – 2 žuvys;
  • svogūno – 1 vnt;
  • majonezo – 2 valg;
  • sojų padažo – 3 valg;
  • garstyčių – 2 šaukštai;
  • žalumynai.

Paruošimas:

  1. Iš skumbrės išvalykite vidų, gerai nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Paruoškite padažą iš majonezo, sojų padažo ir garstyčių. Druskos dėti nereikia.
  2. Į skumbrę sudėkite svogūnų ir garstyčių padažą, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 20-30 min.
  3. Marinuotą skumbrę su svogūnais sudėkite į kepimo indą. Kepkite žuvį 20-30 minučių 170 laipsnių orkaitėje, kol iškeps ir lengvai paruduos.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...

Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...