Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Šokoladiniai blyneliai su vyšnių užpilu: desertas, kurį ilgam prisimins visi
Maistas / Gėrimai

Šokoladiniai blyneliai su vyšnių užpilu: desertas, kurį ilgam prisimins visi

Šokoladiniai blyneliai su vyšnių užpilu
Dalintis

Paprasti tradiciniai blynai jau praeitis. Yra daug įdomesnių blynų receptų. Šiandien papasakosime, kaip pasigaminti šokoladinius blynus su vyšnių užpilu.

Tešlai:

  • 3 kiaušinių;
  • 40 g cukraus;
  • 400 ml pieno;
  • 140 g miltų;
  • 20 g kakavos;
  • 30 g sviesto.

Įdarui:

  • 350 g varškės;
  • 1/2 šaukštelio vanilinio cukraus;
  • 30-40 g cukraus pudros;
  • 20 ml grietinėlės (arba šiek tiek pieno).

Uogienė:

  • 400 g vyšnių be kauliukų;
  • 2 šaukštai cukraus;
  • 1,5-2 šaukštai krakmolo.

Kaip pasigaminti šokoladinių blynų:

  1. Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinius, cukrų, pusę miltų, išminkykite tirštą tešlą ir įpilkite trečdalį pieno. Tada įmaišykite kakavą, miltus, likusį pieną ir sviestą. Tada kepkite! Iš šios proporcijos išeina apie 15 blynų.
  2. Paruoškite įdarą. Sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus ir sumaišykite juos maišytuvu iki kreminės konsistencijos.
  3. Paruoškite uogienę. Šiek tiek pašildykite vyšnias su cukrumi, maišydami įberkite krakmolo ir užvirinkite.
  4. Suvyniokite blynus į vidų įdėję įdaro ir apipilkite vyšnių uogiene. Palikite juos šiek tiek pastovėti, kad įsigertų vyšnių uogienė.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...

Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...