Nėra nieko blogiau, kai įmušate kiaušinį, o lukštas įkrenta į jūsų mišinį. Bandote jį ištraukti, bet jis nenumaldomai slysta. Kitą kartą įmušdami kiaušinį, sulaužykite jį ant lygaus paviršiaus, kad membrana liktų nepažeista.
Geriausias būdas sumušti kiaušinį
Dauguma žmonių įmuša kiaušinį į dubenį ar keptuvę, tačiau lukšto gabaliukas įkrenta ir plūduriuoja kiaušinių mišinyje. Šis procesas vyksta todėl, kad aštrus dubenėlio kraštas pramuša membraną, todėl susidaro maži gabalėliai.
Sulaužius apvalkalą ant atskiro, lygaus paviršiaus, membrana išliks nepažeista, o smulkesnės dalys sulips. Šis procesas sumažina riziką, kad tie maži, baisūs lukštai užterš jūsų mišinį.
Taip pat galite įmušti kiaušinį į atskirą dubenį, o ne į tą, kuriame kepate kiaušinius. Daug lengviau bandyti ištraukti jį iš atskiro dubenėlio, nei tada, kai jis susimaišo su pyrago mišiniu.
Parašyti komentarą