Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Tai geriausias mėsos kepimo variantas. Štai kaip tai reikia daryti
Maistas / Gėrimai

Tai geriausias mėsos kepimo variantas. Štai kaip tai reikia daryti

Mėsos kepimas su grybų padažu
Dalintis

Dažniausiai mėsos kepimas nėra pats lengviausias procesas. Priklausomai nuo mėsos rūšies, gabalėlių dydžio ir kepimo būdo, reikės atsižvelgti į daugybę taisyklių ir ypatumų. Tačiau šis receptas viską pakeis, nuo šiol kepsite mėsą su malonumu.

Reikia paimti kelis maždaug centimetro storio kiaulienos gabalus. Mėsos gabalėlius iš abiejų pusių pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais.

Tada ant mažos ugnies pastatykite didelę keptuvę ir ištirpinkite du nedidelius gabalėlius sviesto.

Kai sviestas ištirps, sudėkite mėsos gabalėlius ir kepkite juos iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Kai jie iškeps, išimkite juos iš keptuvės.

Po to į tą pačią keptuvę sudėkite vieną smulkiai supjaustytą vidutinio dydžio svogūną ir tris susmulkintas česnako skilteles ir kepkite, kol lengvai apskrus. Tada sudėkite 150 g smulkintų grybų ir minutę pakepinkite. Tada įberkite šaukštelį kvietinių miltų ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite 400 ml vištienos sultinio ir išmaišykite.

Įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos (arba mažiau, pagal skonį) ir žiupsnelį juodųjų pipirų. Sudėkite mėsą į padažą ir troškinkite po uždengtu dangčiu 25 minutes.

Patiekite su padažu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...