Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Tokių blynų dar niekada neragavote: į tešlą įmaišę vos vieną ingredientą, jie taps visai kitokie
Maistas / Gėrimai

Tokių blynų dar niekada neragavote: į tešlą įmaišę vos vieną ingredientą, jie taps visai kitokie

Blynai su kakava
Dalintis

Gali atrodyti, kad su blynais neįmanoma sugalvoti ko nors naujo, tačiau taip nėra. Įmaišę vos vieną ingredientą, jie gausis visai kitokie.

Jums prireiks:

  • miltų – 200 g;
  • kiaušinių – 3 vnt;
  • kakavos miltelių – 1 valgomasis šaukštas;
  • sviesto – 40 g;
  • pieno – 0,5 l;
  • cukraus – 2 šaukštai;
  • žiupsnelis druskos;
  • aliejaus;
  • šokolado – 80 g.

Kaip gaminti:

  1. Dubenyje sumaišykite miltus ir kakavą, tada įpilkite 250 ml pieno ir išmaišykite.
  2. Supjaustykite šokolado plytelę, ištirpinkite ją jums patogiu būdu ir supilkite likusį pieną.
  3. Ištirpinkite sviestą ir įmaišykite jį į pieną bei šokoladą, tada supilkite mišinį į tešlą.
  4. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, supilkite į tešlą, išmaišykite ir palikite 2 valandoms.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...