Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Žuvies kotletai su slaptu ingredientu: paprastas patiekalas be jokio vargo
Maistas / Gėrimai

Žuvies kotletai su slaptu ingredientu: paprastas patiekalas be jokio vargo

Žuvies kotletai su lašiniais
Dalintis

Žuvies kotletai gausis pikantiški ir švelnūs. Tai idealus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su tradiciniais receptais. Išbandykite šį receptą sekmadienio pietums.

Pikantiški žuvies kotletai

Sudedamosios dalys:

  • menkės, jūros lydekos) – 500 g;
  • lašiniai – 100 g;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • vištienos kiaušinis – 1 vnt;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • džiūvėsėlių – 50 g;
  • druskos ir pipirų – pagal skonį;
  • augalinio aliejaus – kepimui.

Paruošimas:

  1. Žuvies filė kruopščiai nuplaukite, nusausinkite ir sumalkite mėsmale arba smulkintuvu iki vientisos masės.
  2. Lašinius supjaustykite mažais gabalėliais ir taip pat permalkite per mėsmalę arba susmulkinkite smulkintuvu.
  3. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir sudėkite į žuvies ir lašinių mišinį. Įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
  4. Iš gautos masės suformuokite paplotėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
  5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
  6. Paruoštus kotletukus patiekite su bet kokiu garnyru ar daržovių salotomis.

Šie žuvies kotletai su šonine yra nepaprastai sultingi ir aromatingi. Lašiniai patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo ir švelnumo, todėl tai puikus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su tradiciniais receptais.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...