Šie požymiai rodo, kad netinkamai sukramtote maistą
Lėtai ir atsargiai kramtyti maistą reikia ne tik tam, kad būtų galima nuryti. Jei nepakankamai kramtysite, ...
Skaityti daugiauLėtai ir atsargiai kramtyti maistą reikia ne tik tam, kad būtų galima nuryti. Jei nepakankamai kramtysite, ...
Skaityti daugiauMedų stiklainyje galima laikyti labai ilgai. Tačiau laikui bėgant jis keičia savo struktūrą ir spalvą. Sužinokite, ...
Skaityti daugiauPadedami ekspertų išsiaiškinsime, kuo papajos yra naudingos, iš kur atkeliauja į Lietuvą ir kaip valgomi šie ...
Skaityti daugiauKurie pavargo nuo mėsos marinavimo majoneze ir kituose padažuose, nuo šiol šis receptas bus tobuliausias. Prieskonių ...
Skaityti daugiauČesnakai yra natūralus antibiotikas. Dėl savo antiseptinio poveikio jis plačiai naudojamas ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje. Tačiau ...
Skaityti daugiauMitybos specialistė paaiškino, ko reikėtų vengti mityboje, kad padidėtų organizmo gebėjimas apsisaugoti nuo ligų ir uždegimų. ...
Skaityti daugiauPagrindinis pavojus yra tai, kad dauguma žmonių kepimo foliją naudoja netinkamai, dėl to išsiskiria aliuminis, kuris ...
Skaityti daugiauNe visi moka virti kiaušinius, kad jie būtų skanūs ir lengvai nuvalomi. Todėl virėjai turi daugybę ...
Skaityti daugiauŠis universalus supermaistas turi daug naudos sveikatai – nuo pykinimo iki raumenų skausmo mažinimo. Štai trys būdai, ...
Skaityti daugiauPriklausomybė nuo saldumynų – dažnas reiškinys. Ir tai nenuostabu, nes meilė saldumynams užsimezga ir formuojasi nuo ...
Skaityti daugiauBet kuris kulinaras ar virtuvės šefas nori, kad mėsa gautųsi ne tik sultinga ir skani, bet ...
Skaityti daugiauGarsus Jungtinės Karalystės šefas Jamesas Martinas perspėjo, kad žalių kiaušinių niekada negalima laikyti šaldytuve. Anot jo, ...
Skaityti daugiauGraikiškas jogurtas yra populiaresnis tarp sveiko maisto mėgėjų, bet ar jis turi pranašumų prieš įprastą jogurtą. ...
Skaityti daugiauDaugelis mėgsta įvairias namines uogienes. Iš uogienės galite gaminti kompotą ar želė, dėti į desertus ir ...
Skaityti daugiauNeįtikėtinas organizmo jėgų rezervas leidžia daugelį metų nepastebėti jokių ligų ar valgyti viską iš eilės. Tačiau ...
Skaityti daugiauNorint būti tikriems, kad mėsos patiekalai atneš tik naudos sveikatai, reikia ne tik mokėti tinkamai iškepti ...
Skaityti daugiauPirmasis dienos valgis laikomas svarbiausiu dienos valgymu. Nuo pusryčių priklauso mūsų savijauta visą dieną. Ne visi ...
Skaityti daugiauŠiuolaikinis pasaulis reikalauja, kad būtume linksmi ir energingi, todėl kava tampa vis populiaresniu gėrimu. Tačiau piktnaudžiavimas šiuo ...
Skaityti daugiauMaisto produktų laikymas šaldytuve nėra amžinas. O su grybais reikia būti dar atsargesniems. Vos pradėję gesti, ...
Skaityti daugiauJei kepimo metu aliejus pradeda „spragyti“, tai sukelia daug nepatogumų. Tačiau geras aliejus su teisingu gaminimo ...
Skaityti daugiau