Kiek šviežių agurkų galima suvalgyti kasdien: įdomu žinoti
Sutikite, tai viena populiariausių daržovių. Iš šiltnamio nuskintus agurkus malonu valgyti, jie tokie traškūs ir skanūs, ...
Skaityti daugiauSutikite, tai viena populiariausių daržovių. Iš šiltnamio nuskintus agurkus malonu valgyti, jie tokie traškūs ir skanūs, ...
Skaityti daugiauPlaktas kiaušinio baltymas reikalingas daugeliui patiekalų gaminti. Pirmiausia kalbame apie įvairius konditerijos gaminius. Bėda ta, kad ...
Skaityti daugiauKiaušinių mėgėjams tikrai patiks sveika šio patiekalo versija. Gaminimui nereikės nė lašo aliejaus. Taip, pirmas dalykas, ...
Skaityti daugiauKai kurios miltų rūšys yra naudingesnės mūsų organizmui. Paprastai, kalbant apie sveiką mitybą, mitybos specialistai dažnai ...
Skaityti daugiauDaugelyje prekybos centrų galima įsigyti salotų mišinių, kurie yra labai patogūs, nes galima valgyti iš karto. ...
Skaityti daugiauJaponija yra viena iš šalių, kurioje pieno produktai tradicinėje virtuvėje nėra naudojami, tačiau japonai gyvena ilgiau ...
Skaityti daugiauJei šaldytuve turėjote kefyro arba įsigijote kelias pakuotes, meskite jas į šaldiklį. Iš šaldyto kefyro galite ...
Skaityti daugiauNe taip paprasta pieną užvirti, kad jis nepridegtų ir neišbėgtų. Tikriausiai taip yra nutikę kiekvienam. Pienas ...
Skaityti daugiauEkspertai mano, kad kai kuriuos daiktus ir gaminius perkame tik rinkodaros specialistų užsakymu. Jie gali priversti ...
Skaityti daugiauŠviežia mėsa dažniausiai perkama kaip gaminimui "čia ir dabar", perdirbimui arba užšaldymui. Bet ar teisingai apdorojate ...
Skaityti daugiauKulinarinės taisyklės egzistuoja ne tik todėl, kad jas sugalvojo koks nors šefas. Jos padeda teisingai ir ...
Skaityti daugiauAlyvuogės – populiarus ir skanus užkandis, kuris dažnai puošia stalą ir dedamas į įvairius patiekalus, kad ...
Skaityti daugiauVirtos pupelės turi tapti minkštos. Jei jos išliko kietos, greičiausiai virėjas padarė kokią nors klaidą. Galbūt ...
Skaityti daugiauSiekdamos pagerinti paruoštų kotletų skonį ir kokybę, daugelis šeimininkių naudoja gana neįprastus ingredientus, kurių pasirinkimas kartais ...
Skaityti daugiauVakarykštis maistas iš šaldytuvo mums atrodo geras pasirinkimas pietums ar vakarienei, nes jį tiesiog pašildydami nereikės ...
Skaityti daugiauVerdant koldūnus įprasta dėti lauro lapų, druskos ir kitų mėgstamų prieskonių, kad skonis ir aromatas būtų ...
Skaityti daugiauGarnyrui skirtos bulvės ne visada išverdamos taip greitai, kaip norėtume. Todėl namų šeimininkės griebiasi įvairių gudrybių, ...
Skaityti daugiauDaugelis maisto ruošimui naudoja foliją. Ir tai tikrai labai patogu. Ji nepraleidžia skysčio, gerai išlaiko šilumą, ...
Skaityti daugiauDaugelis iš mūsų net neįtaria, kad įprasti veiksmai, kuriuos atliekame iškart po valgio, gali sukelti pavojingų ...
Skaityti daugiauDaugelis mūsų kasdienių įpročių gali turėti neigiamos įtakos mūsų figūrai ir sveikatai. Vienas iš ypač žalingų ...
Skaityti daugiau