Kaip iškepti žuvį, kad ji būtų sultinga: tereikia laikytis 3 taisyklių
Kepta žuvis – patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Žuvis puikiai dera su daugeliu garnyrų. Yra tik vienas rimtas patiekalo trūkumas: kepimo ...
Kepta žuvis – patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Žuvis puikiai dera su daugeliu garnyrų. Yra tik vienas rimtas patiekalo trūkumas: kepimo ...
Ne visada duonos gaminiai suvalgomi pirmosiomis dienomis po pirkimo. Dėl to produktai ilgai guli duonos dėžėje. Ir anksčiau ar vėliau ...
Naudingi patarimai tiems, kurie nežino, ką pasiimti į darbą pietums, kad liktų sveiki ir neišleistų daug pinigų. Darbe kartais gali ...
Kiekvienam iš mūsų svarbu, kad ant stalo būtų kokybiški produktai. Vienas iš svarbiausių produktų yra mėsa. Tačiau jei naudosite pasenusią ...
Senos kulinarinės gudrybės – agurkų įtrynimas druska, kuris iki šių dienų aktualus ir tarp patyrusių šefų, ir kulinarų mėgėjų. Yra ...
Gebėjimas teisingai virti bulves visada praverčia virtuvėje, nes lietuviai šią daržovę naudoja daugelyje kasdienių receptų. Tad, kaip tinkamai paruošti šią ...
Japonijos mitybos specialistai nepritaria kepimui ant grotelių. Ekspertai paaiškino, kad maistas, kuriame yra padidėjęs galutinių glikacijos produktų (CPG) kiekis, yra ...
Vienas garsus virtuvės šefas paaiškino, kaip teisingai pasirinkti vištų kiaušinius. Visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į pagaminimo datą, žinoma ji ...
Norint nuvalyti grilio indus nuo prie jų prilipusių nešvarumų, pirmiausia reikėtų pasidomėti, iš kokios medžiagos jie yra pagaminti. Pavyzdžiui, jei ...
Valgyti džiovintus vaisius gali būti ir naudinga, ir kenksminga sveikatai. Pastarasis kelia grėsmę tiems, kurie per dažnai juos valgo. Kas ...
Bulvės yra viena iš populiariausių daržovių Lietuvoje. Tačiau apie jas sklando daugybė legendų. Mitybos specialistai papasakojo, kurie faktai, kuriuos girdėjo ...
Tikriausiai daug kam žinoma, jog ruošiant sultinį ar verdant mėsą susidaro ne visai gražiai atrodančios putos. Įprasta jas išimti, nes ...
Neteisingas maitinimasis, miego trūkumas ir dažnas stresas gali sukelti ne tik įprastas problemas, bet ir paskatinti spuogų atsiradimą įvairiose kūno ...
Paprastas receptas, kurio dėka puikia raudona žuvimi galėsite mėgautis vos per 1-2 dienas. Metodas tinka bet kuriai raudonai žuviai. Taip ...
Labai vertingas patarimas, jeigu norite pagaminti skanius, gražiai atrodančius blynus. Ne kiekviena šeimininkė moka iškepti tokius lietinius. Dažnai susiduriama su ...
Bulvių košė yra skanus ir universalus patiekalas, todėl bet kuri šeimininkė turėtų sugebėti tinkamai paruošti šį garnyrą. Jei atsikratysite dažnų klaidų, ...
Daugelis žmonių bananus renkasi kaip greitą ir maistingą užkandį, produktas dedamas į glotnučius, kokteilius. Bet ar žinote kokius bananus – ...
Yra daržovių, kurias galima valgyti žalias. Tai morkos, žirniai, špinatai, žiediniai kopūstai ir daugelis kitų. Tačiau virėjai dažnai vis tiek ...
Paprastai orkaitėje iškepta žuvis išlaiko savo sultis, be to, ji būna sveikesnė nei kepta keptuvėje. Pasitaiko, kad orkaitėje iškepta žuvis ...
Česnako galima dėti beveik į bet kurį patiekalą, dėl to jis tampa dar skanesnis. Pati daržovė turi daug naudos, todėl ...
© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.