Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atskleistas geriausias būdas pasigaminti naminių lašinių. Minimalūs ingredientai – ryškus skonis

1 min. skaitymo

Geriausias būdas paruošti naminius sūdytus lašinius: minimalus ingredientų kiekis ryškiam skoniui. Norėdami sutaupyti laiko ir pastangų, rekomenduojame išbandyti sūryme sūdytus, virtus lašinius. Nors skamba nelabai gerai, patikėkite: labai skanu!

 

Ingredientai:

  • lašiniai – 0,5 kg
  • druska – 100 g
  • malti juodieji pipirai – 1 valgomasis šaukštas.
  • raudonieji pipirai – 1 valgomasis šaukštas.
  • česnakai – 4 dantys.
  • lauro lapai – 2-3 vnt.
  • prieskoniai – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Lašinius supjaustykite dideliais gabalėliais.
  2. Sumaišykite visus prieskonius, kuriuos ketinate pridėti. Tai gali būti arba specialūs lašiniams skirti prieskoniai, arba naminis „mišinys“ iš jums labiausiai patinkančių prieskonių.
  3. Jais įtrinkite mėsos gabalėlius ir palikite 4-5 valandoms, kad įgautų skonį.
  4. Po to paimkite kepimo rankovę, įdėkite į ją lašinių ir tvirtai suriškite.
  5. Ant ugnies dedame didelį puodą su šaltu vandeniu, į vandenį dedame lašinius su visa rankove ir leidžiame virti 1,5 valandos.
  6. Belieka ištraukti rankovę su virtais sūdytais lašiniais, atvėsinti ir padėti 12 valandų į šaldytuvą.

Šaltinis: Sports.kz

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus